Reset Password

Your search results

Informacije

Published on January 19, 2017 by Darko

SmeštajBeograd, želi Vam dobrodošlicu u naš grad!!!

Beograd Informacije – Napravili smo mali vodič kroz pun informacija za grad Beograd, kako bi Vam pomogli u svih potrebnih informacija o Beogradu. Olakšali smo Vašu pretragu i pružili sve potrebne informacije o Beogradu.

Beograd informacije – Informacije o najpoznatijim i najposećenijim znamenitostima Beograda:

Beogradska tvrđava – Kalemegdan, najveći park u Beogradu, kao i najznačajniji kulturno – istorijski kompleks. Informacije mozete pronaći na web stranici.

Avalski toranj – nekadašnji simbol Beograda, televizijski toranj na planini Avali u blizini Beograda. Informacije možete pronaći na web stranici.

Hram Svetog Save, nalazi se na Vračaru. Najveći pravoslavni hram na Balkanu, izgrađen je uz pomoć dobrovoljnih priloga, i ne zaobilazno je mesto koje treba posetiti prilikom dolaska u Beograd. Informacije možete naći na web stranici.

Kuća cveća, pripada delu Muzeja istorije Jugoslavije, u kojem su sahranjeni nekadašnji Predsednik SFRJ Josip Broz Tito i njegova žena Jovanka Broz. Kuća cveća je jedno od najposećenijih turističkih mesta i nalazi se na Dedinju. Informacije možete pronaći na web stranici.

Knez Mihailova ulica, najpoznatija ulica i ponos Beograđana, najposećenije šetalište i šoping zona neće Vas ostaviti ravnodušnim. Informacije o Knez Mihajlovoj ulici možete pročitati na web stranici.

Skadarlija, mesto koje obavezno posećuju domaći i strani turisti. Boemska četvrt, u centru Beograda, nalazi se u blizini nekoliko apartmana iz naše raznovrsne ponude. Ulica je i dan danas zadržala svoj starinski izgled, a poznata je i po velikom broju kafana, dobrom provodu i hrani. Informacije o Skadarliji možete pronaći na web stranici.

Zoološki vrt u Beogradu, nalazi se na Kalemegdanu i svakako ga treba posetiti. Informacije o Zoološkom Vrtu u Beogradu možete pronaći na web stranici.

 Beograd informacije – Informacije o najpopularnijim mestima za rekreraciju i odmor:

Ada Ciganlija, najlepše poluostrvo na reci Savi je takozvano Beogradsko more.

Košutnjak – park – šuma , za ljubitelje prirode i sporta, kao i raj za decu, gradsko izletište Košutnjak morate obići.

Sportsko rekreativni centar 25. Maj, nalazi se u centru Beograda, savršeno mesto za uživanje (bazeni, fitness, sportske sale).

Tašmajdan – SRC TAŠ, takođe se nalazi u centru grada, u blizini apartmana iz ponude Best Apartmani Beograd.

Beograd informacije – Informacije o najboljem provodu u Beogradu

Beograd, grad greha i provoda! Nadaleko poznat grad, po dobrom noćnom provodu i ludoj zabavi! Izdvojili smo njih nekoliko, koji će Vam pomoći da izaberete najbolja mesta za provod u Beogradu:

http://www.apartmani-u-beogradu.com/klubovi-beograd

Beograd informacije – Informacije o najboljim restoranima u Beogradu

Svakako ako posetite Beograd, morate probati tradicionalna srpska jela! Uživanje u dobroj trpezi omoćuju Vam poznati beogradski restorani, odakle sigurno nećete otići praznih stomaka:

http://www.apartmani-u-beogradu.com/restorani-beograd

Beograd informacije – Informacije o glavnim prevoznim sredstvima u Beogradu

Aerodrom Nikola Tesla – nalazi se u opštini Surčin, u Beogradu. Informacije na web stranici.

Autobuska stanica Beograd – sve informacije o redu vožnje, cenama karata, možete pronaći na web stranici.

Železnička stanica Beograd – saznajte više na web stranici.

Javni gradski prevoz u Beogradu – GSP, informacije o redu vožnje, noćnim linijama, cenama karata (autobuske, tramvajske, trolejbuske linije) pronađite na web stranici.

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate, SmeštajBeograd uvek je tu za Vas!!!

Category: Uncategorized